Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida
Ulf Danielsson

Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida

Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida - Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida por Ulf Danielsson.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Vi står inför en ny revolution inom fysiken, där bilden av vårt universums mörka och okända sida sakta börjar klarna. Den saknade pusselbiten av partikelfysiken har hittats genom upptäckten av Higgs­partikeln och det är dags att ta nästa steg. Med hjälp av strängteorin målas en bild upp av ett världsallt oändligt mycket större än vad vi tidigare trott. Vårt universum är kanske bara en liten del av ett obegrip­ligt storslaget multiversum som vi bara precis börjat ana vidden av. I boken får vi stifta bekantskap med den mörka materien och den mörka energin som fysikerna fort­farande vet mycket lite om. Vi utforskar de mörka tidsåldrarna före Big Bang, får en skymt av hur det gick till när vårt universum skapades och följer historien vidare in i en avlägsen och hotande framtid. Mörkret vid tidens ände tar dig till den absoluta forskningsfronten. Ulf Danielsson beskriver den mest stor­slagna vetenskapen med sin karaktäristiska och poetiska prosa. När du läst den kommer du aldrig att se på stjärnhimlen på samma sätt igen.

Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida, Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida PDF, Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida EPUB, Mörkret vid tidens ände : en bok om universums mörka sida AudioBook